Lyxig weekend på Ulvsby Herrgård till kundklubbspris

Pris per person i dubbelrum 1 899 kr

(ord 2 049 kr)

Expeditionsavgift  99 kr

Ulvsby Herrgård ***

Herrgårdsweekend i Sunne inkl.
2 övernattningar
2 x frukostbuffé
2 x 3-rätters middag
Rum med terrass

Barnrabatt (vid 2 vuxna):
Max. 1 barn 0-3 år gratis i föräldrars säng.
Max. 2 barn 4-12 år ½ priset i föräldrars rum.

Ankomst:
Fredag till 11/11 2022 och fredag i perioderna 6/1-9/6 och 1/9-10/11 2023.

Bilsemester
Detta läsarerbjudande från NWT är ett särskilt fördelaktigt specialpris.
Kom därför ihåg att uppge reskoden NWT vid beställning. Endast då får du vistelsen till detta specialpris.

BOKA HÄR

eller ring
Tel 020 79 33 84
Kom ihåg reskoden: NWT

Öppet:
Vardagar kl 09.00-17.00.
Förbehåll för utsålda datum och tryckfel
Teknisk arrangör: Happydays A/S
HAPPY DAYS

 

Om vistelsen

Unna dig en romantisk helg utöver det vanliga där du kan lägga vardagen långt bakom dig och bara njuta av avkoppling, sightseeing och läcker mat.

På denna lyxiga weekend har vi packat in allt som behövs för att du ska må bra tillsammans med någon du håller av. Du ska bo i ett helt nytt och elegant superiorrum med sjöutsikt, där varje rum är unikt inrett med mjuka mattor, bekväma sittmöbler och extra sköna sängar. I badrummet väntar badrock och badtofflor så att du kan smyga ner till Drottning Kristinas Badstuga längst ner i flygelbyggnaden och bada bastu med örter eller låta kranarna fylla ett exklusivt kopparbadkar till brädden med varmt vatten och låta tankarna flyta iväg medan du blickar ut över Fryken. Och varje kväll ska du slå dig ner vid dukat bord inne på herrgården och njuta av de läckra måltiderna kreerade av Ulvsby Herrgårds duktiga kockar.

Utforska herrgårdens omgivningar och promenera ner genom björkallén till ångbåtsbryggan: Här kan du ta ett morgon- eller kvällsdopp under ljuvliga försommardagar eller på höstdagar med klar luft där sommarens värme fortfarande dröjer sig kvar.

Värmland är ett oerhört sinnligt landskap och det finns mängder av upplevelser att ge sig i kast med beroende på väder och vind: När det blåser kallt tänder man upp i brasan på herrgården och vad passar då bättre än att låna en bok i biblioteket och slå sig ner framför den knittrande elden? Lördag ska du vika för en bilutflykt till Selma Lagerlöfs Mårbacka (14,5 km) där du får en spännande guidad rundvisning på den vackra minnesgården. Passa också på att besöka Klässbols Linneväveri (63 km) som bland annat väver Nobelduken, prinsesslakan och mycket annat fint till hemmet.

När januarisolen visar sig på en klarblå himmel och iskristallerna gnistrar, då finns det inget som slår en runda längdskidåkning där du kan sträcka ut i spåren i trakterna runt Sunne. Du kan också spänna på dig slalomskidorna och skina ikapp med solen när du susar nerför pisterna på Ski Sunne (14 km). Året runt finns det massor av aktiviteter att välja mellan: Här kan du fiska, paddla kanot, cykla och vandra. Och efter dagens äventyr och sightseeing väntar middag och elegant inkvartering med möjlighet för bortskämning på herrgårdens mini-spa: Se fram emot en lyxig weekend på Ulvsby Herrgård!