Ladda ner och logga in i vår nyhetsapp

Du har väl inte missat att ladda ner vår nyhetsapp?  Du hittar appen i App Store eller i Play Butik. Du som prenumerant har tillgång till allt innehåll i appen med ditt digitala konto. I vår app har du tillgång till de senaste nyheterna och e-tidningen. I appen kan du anpassa ditt eget nyhetsflöde och ställa in vilka nyheter du vill läsa. Följ och sök efter specifika kategorier, ämnen och områden som intresserar dig.

Såhär skapar du konto, loggar du in och ställer in dina val i appen. (Pdf öppnas i nytt fönster)