Hur gör jag för att stänga av pushnotiser om de kategorier, områden och ämne jag följer i appen?

Du kan justera om du vill/inte vill ha pushnotiser i inställningar i din mobil.

Vill du avfölja en kategori? Öppna nyhetsappen. Klicka på hjärtat i mitten av den nedre menyraden. Välj vilka kategorier, områden och ämnen du vill/inte vill ha pushnotiser om genom att markera/avmarkera hjärtikonen till höger om varje kategori.