Hur hanterar jag cookies i min webbläsare?

Detta hanteras på olika sätt i olika webbläsare.

I Google Chrome går man in på inställningar -> Sekretess och Säkerhet -> Webbplatsinställningar -> Cookies och webbplatsdata, här ska översta valet vara på(blå) och de två understa ska vara av (gråa). Tillåt alla cookies rekommenderas, men vill man blockera cookies från tredje part men samtidigt kunna logga in på våra sajter krävs att man lägger till webbadressen https://backend.worldoftulo.com under ”Webbplatser som alltid kan använda cookies”.

I Firefox går man in på inställningar -> Sekretess och Säkerhet -> Här kryssar man ur cookies, precis under finns ”spåra inte” där det nedersta alternativet ska vara ikryssat.

Microsoft Edge –  Inställningar > Sekretess och säkerhet -> Cookies inställningar ska vara ”Blockera inte cookies”. Under ”Sekretess” så står det även ”Skicka do not track-begäran”, denna ska vara av.

Safari – Klicka på Safari -> Inställningar -> Integritet och där slå av Förhindra spårning mellan webbplatser.

Obs! Webbläsarna kan ändra vart dessa inställningar ligger och vad dom heter sedan detta skrivits, så håll koll på uppdateringarna.