Hur raderar jag mitt konto?

Har du en aktiv prenumeration på ditt konto måste du först säga upp den via vår kundservice. Klicka här för att se hur du kontaktar kundservice. Om du har en Plus-prenumeration kan du säga upp den via Mitt konto som du når här.

Om du önskar radera ditt konto och dina uppgifter när din prenumeration inte längre är aktiv finns det information kring hur du går tillväga i våra allmänna villkor som du hittar här.

Observera att detta inte går att ångra efter att din begäran har behandlats av oss, så om du önskar att ta del av våra tjänster igen så måste du registrera ett nytt konto.