Jag har problem att logga in på sajten, vad ska jag göra?

Börja med att kontrollera vilken webbläsare du använder. Vi supporterar inte längre inloggning via Internet Explorer. Använder du Internet Explorer behöver du byta till en annan webbläsare, exempelvis Microsoft Edge eller Google Chrome.

Använder du Google Chrome som webbläsare krävs det att tredjepartscookies är tillåtna. Inloggning fungerar normalt men kan blockeras om du försöker logga in via inkognitoläget (privat läge). Klicka här för att läsa mer om cookies i din webbläsare.